29 Haziran 2011 Çarşamba

Hakikatten Psikopatım Ben

     İşim gücüm yok lan benim. Yatacak yerim de yok benim. Konuşacak kelimelerim de yok benim. Söylecek cümlelerim de yok benim. Hiçbir şeyim yok benim. - Abartma showa hoşgeldiniz, çay alır mıydınız? eheh - 

     Neyse girizgahı yaptığımıza göre şimdi konuya balıklama atlıyorum, yalnız yanlışlıkla yüzüstü falan atlarsam acıdan ölürüm lan.  Karşınızda görmüş olduğunuz bu şahsım hem Blogspot'ta hem de Tumblr'de ayrı ayrı yazılar yazmakta. Gerizekalılıkla psikopatlık arasındaki o incecik, ip kadar çizgi var ya. Hehh işte ben onun tam ortasında duruyorum. Çok kararsızım be. Hala ikisinden birini seçememiş bulunmaktayım, o yüzden ikisinde de yazı hayatıma devam etmekteyim. - He oldu canım, 2 dakikada yazar triplerine girdin. Ya var yaa.. Seni egoist varlık! Aslında bir bakıma yazarsın da lan, neyse tartışmaya açık bir konu. Susuyorum ben. - Aferin lan içimdeki meçhul ses, susmakla kendini görevlendirmen çok zekice bir davranış oldu, yirim lan seni. Egoist falan da olmadı, sıçarım haa! eheh. 

     Bir gün uyandığımda bu kararı vermiş olarak uyanmak istiyorum. Aynaya baktığımda artık kim olmak istediğimi, hangi mesleği seçeceğimi ve hangi blogumu kullanacağımı bilmiş olmak istiyorum. Sonra o gün gözlerimden akan yaşlardaki mutluluğu tatmak ve hayatımın sonuna kadar unutmamak istiyorum. Ve sonra.. Neyse anladınız işte, daha uzatmaya gerenk yok eheh.

4 yorum:

  1. komiksin sen.
    ehehe.
    :)
    hayret hiç yorum yok nerdeyse.
    :)
    hımm birden fazla blogun var yanee.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Ay utandırıyorsunuz beni deeptone'cuğum ehehe.
    Yaa Blogspot açmadan önce Tumblr vardı, kısa bir süre birlikte gider gibi oldular ama sonra Blogspot ölümüne galip geldi. En son da Temmuz'da yazmıştım oraya ama bugün girip bir iki satır buranın reklamını yaptım çıktım ehehe.

    YanıtlaSil
  3. Aynaya baktığımda artık kim olmak istediğimi, hangi mesleği seçeceğimi ve hangi blogumu kullanacağımı bilmiş olmak istiyorum. Sonra o gün gözlerimden akan yaşlardaki mutluluğu tatmak ve hayatımın sonuna kadar unutmamak istiyorum.

    Aynından ben de istiyorum, öhhöhö bu kadar kararsız olmamalıyım. Ayrıca şuraya bir tıktık ekle de mail olarak gelsin yorumlarımıza cevaplar -evet tembelim- Ek olarak -sürekli ayrıca dememeliyim di mi?- eskiden daha anlaşılır yazıyormuşsun. Yeni yazıların kafamı patlatıyor genelde.

    YanıtlaSil
  4. Hepimize bir tane alalım o zaman onlardan. ehehe.
    ahahahaaa peki kedigil hatun.
    Hııı bilmem ki, zaman geçtikçe sözcükler farklı yerlere kaçmış belki de. ehehe.

    YanıtlaSil