1 Ağustos 2011 Pazartesi

Döl İsrafı Yapmayın Lan Yazıktır

     Nasıl bir gecede, nasıl bir orgazm sonucu, nasıl bir yumurta ile nasıl bir sperm bir araya gelmiş de böyle bir karakterciği meydana getirmiş diye düşündüğünüz olmuştur sizin de. İnsan demeye dilim değil klavyem bile varmıyor, karakter olmayı zaten kalıbı almıyor o yüzden karaktercik diyorum. Fakat bu yazı belirli bir formdaki bir canlıya değil, öyle sevmediğim profilde olan bütün karakterlere atıf olsun. Belki bir nevi bazılarınızın içinde kalmış öfkeyi de dışarı atıyorumdur, eğer öyleyse ne mutlu bana, ne mutlu bu klavyeye, ne mutlu bu saçmalayan naçizane kelimelerime.


     Elitliği küfür etmemekle ölçüyor iseniz ben yokum canciğer kuzu sarmalarım. Döl israfları ile karşılaştığımda ağzımdan süpersonik bir hızla çıkabilir argotonik şeyler. Bir bakarsın araba yarışına katılmış, birinciyi de geçmiş, hızıyla görenleri kendine hayran bırakmıştır bu argotonik fasafosik fosilistik sözcüklerim. Amaaa asıl küfür ettiğini belli edenden korkmayacaksın, yakınında olup sana küfürden beterini yapandan korkacaksın. Yane bu şerefinin cenazesi kalkmış karakter yosmaları korkutmalı adamı ya da kadını ya da çocuğu. Her ne şekilde olursan ol yine de kork. ( what the fuck? ) Burada ebeveyn olmanın da zorlukları göze değil direkt olarak irise çarpıyor. Şekil A'nın üçüncü tüzüğüne göre buradaki şematik durum bize bu konuda açıklık getiriyor. Ve diyor ki küfür edeceksen et ama abartma, her şey dozunda.


     Her şeyin israfı yazıktır be, döl israfı yapmak da elbette ki yazıktır. Tuğba Ekinci aslında Kondom isimli parçasında bunu anlatmaya çalışır sizlere. " Herkese kondom " derken siz sapık anlamıştınız dimi? Fesatsınız olum! Orada kadın çok ulvi bir konu hakkında bilgi veriyor aslında. Ama sizlerin hatası değil be döl kaynakları. Fakat ileride küfür yemek istemiyorsanız önceden iyi düşünerek almalısınız bazı şeylerin kararlarını. Dünyadaki orospu çocuklarını silme operasyonuna başlayın. Haydi öptüm sizi, güveniyorum sizlere.


Yuh ya gerçek değildir herhalde. Ya da Shrek'in insan versiyonu bu el. Evet evet.

8 yorum:

  1. Amanın ben önce "Farklıydım o geldiğinde" yazını okumuştum. Şimdi bunu okuyunca iki günde duygular epeyce bir karışmış gibi hissettim. Nasıl bir sinir, ruh halidir bu!? Yazık bünyene, değmez.. O israf olunanlar her daim zaten var ve eksik olmayacaklar. Sorun onları dünyayla tanıştırmakta değil aslında. Bir şekilde dünyaya geldikten sonra nasıl yetiştirilmesi gerektiğinde.

    YanıtlaSil
  2. Yalnız güzel söylemişsin " Sorun onları dünyayla tanıştırmakta değil aslında. Bir şekilde dünyaya geldikten sonra nasıl yetiştirilmesi gerektiğinde. " Ya aslında birilerine sinirlenip de yazmadım öyle içimden geldi çıktı böyle bir yazı. Evet iki yazı arasındaki tezatlık Fenerbahçe-Galatasaray gibi olmuş eheh.

    YanıtlaSil
  3. ha ha ha kara mizahın dibine vuruyosun sen.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Ahahaha :D
    Aynı resmi ben şöyle bir yazıda kullanmıştım:
    http://paraseninjoe.blogspot.com/2011/11/koku-sf18.html

    Farklılığı görünce çok güldüm :D

    YanıtlaSil
  5. Farklı klavyeden çıkma aynı resimler... ahahaaa.
    Ama burada zaten pek alakalı değil yazıyla, formaliteden koymuşum gibi hatta. ehehe.

    YanıtlaSil
  6. :))) cok doğru bu döl israflarından dolayı zaten bu dünyanın hali

    YanıtlaSil
  7. İhracat fazlaları onlar bildiğin ya, gereksiz. ehehe.

    YanıtlaSil