19 Mart 2012 Pazartesi

Haberistik

     Soylu bir ailenin soylu bir çocuğu olan Soycan Soylu, soyunun kuruduğunu gözyaşları eşliğinde geçen günlerde televizyonda itiraf etmiştir. Türkiye'nin görmüş olduğu en dramatik sahnelerden biriydi belki de bu. Başlıkta yazan " SOYLU'NUN SOYU TÜKENDİ! " adeta kitleleri camilere, türbelere, kliselere, sinagoglara falan sürüklemiştir. Herkes dualarıyla canlandırmaya çalışıyordu Soylu'nun soyunu. Soylu, arkadaşı Derin Devlet'in " Huyun kurusun. " sözünün ilahi güçler tarafından " Soyun kurusun. " olarak algılandığını ve bu durumun hemen sona erdirilmesi gerektiğini, gözyaşlarını Mustafa Soylu diye bir yazarın kitabının üzerine dökerken sümkürmüştür. Fazlasıyla ironikçe. Sümkürmüştür diyorum; zira sesindeki tonlamada gizlenen sümkürme isteği bütün bu "70 milyon" insanın da katılımıyla 71 milyon sümkürme isteğine dönüşmüş gibi ilginç bir yolculuğa çıkmıştır. 


     Yetkililer, " Spermatik " diye bir şey çıkartarak " Permatik " e rakip olmadıklarını bu işi sadece Soycan Soylu'yu ve bütün Türkiye'yi neslin kurumasına delalet olan bu saçmalıktan kurtarmak için kahramanca giriştikleri bir -matikleşmeden ibaret olduğunu açıklamışlardır. Soylu ise, bu aşağılamayı kaldıramayacağını söyleyerek intihara girişeceğini duyurmuştur. Türkiye'nin görmüş geçirmişliğine bir yeni eki de bu bizim soysuz Soylu getirmiş oldu desenize canlı yayında intiharının periyodunu duyurarak. Biraz da gösteriş budalası bir gerizekalı sanırım bu bizim Soylu. Göstereceği bir şey olmadığındansa da... Sorunun kuşlarda değil de yuvalarında olduğunu belirterek ve Spermatik yetkililerine tazminat davası açarak iyice cılkı çıkmış bir vaziyete sokar bu durumu; ama tabi 70 milyonun dudaklarında fırtınalara dönüşmüştür Soylu'nun duaları.


     Cern'deki bilimadamları - ve etraflarında dolanan bilimkadınları - 71 milyonun sümkürmelerini duymuş olduklarını belirterek Büyük Patlama deneyini bırakıp koşarak topraklarımıza doğru gelmişlerdir. İstavroz çıkardılar, yemin ettiler, billah çektiler, onların dinlerine mensup bir üffürükçü de çağırdılar hatta inanılsın diye; " Buraya kadar geldi ses cümbüşü, vay anasınaağ. " dediler ardından. İlk önce uzaylı olarak nitelendirdikleri bu seslerin frekanslarını hesapladıklarında Soylu'nun soyunun başladığı topraklarda almışlardır soluklarını. Breath Breed - Nefes Soy - isimli bir bilimkadını soyadlarının evrenselliğini kullanarak Soylu'yu bu üzücü durumdan kurtaracağına yemin etmiştir, milyonların karşısında, elinde tuttuğu gülün yapraklarını koklarken. Herkes delirdi, herkesin gözleri doldu. Soylu'nun tükenen soyu evrensel bir sorun haline geldi, herkes artık elini yüreğine koyduğunda Soylu'nun durumunun vahimliğini hissediyordu, kesik kesik, ağlamaklı bir halde.


     Aldığımız bir duyuma göre Soycan Soylu'nun 'büyük patlaması'nı gerçekleştirmek için çok uğraşıyormuş İsviçreli bilim adamları ile Breath Breed. Artık sonuçları büyük merakla bekliyoruz. Ben yastayım. Türkiye yasta. 70 milyon da okuyor beni, bütün herkesin televizyona kitlendiği gibi. Soycan Soylu'nun soysuzluğunun giderilmesi dileğiyle. Evlatlık da paklamıyor ama; soyun devamı kan bağıyla olmalı. Yoksa soyluluk soyulmuşluğa döner. Tüüüğ. 


 Asparagas aleminin derinliklerinden selamlar.

2 yorum:

  1. kim bu yaaa soycan soylu.
    galiba senin kafanda.
    :)
    bi de hep bu cern'in başının altından çıkıyor herşey.
    :)
    iyi soy'durmuşsun.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Asparagas haberimin başkahramanı. Benim kafamda yani, evvet. ehehe.
    Teşekkürler efenimm. Soy'dururuz.

    YanıtlaSil