26 Nisan 2012 Perşembe

Mim Vol. 14

Biricit mimlemişti beni. Biraz zaman aşımına uğramış bir vaziyette yanıtlasam da, en nihayetinde tıklatıyoruz klavyede. İşin zaten tatlılığı orada değil mi yahu? Teşekkürler peşinde kul köle olsun biricik insan. Başlıyorum. Öhöm.

- Kendini nasıl hissediyorsun?

İyiyim be mimi hazırlayan arkaaşım. Sen de iyisindir umarım. Hayat aslında güzel de değil kötü de, biliyor musun? Onu şekillendiren bizim onu nasıl gördüğümüz bence. O yüzden, her zaman, "iyi iyi" diyelim ki ruhen de o moda geçiş yapabilelim. Yihi.


- Reenkarnasyon gerçek olsa, bu dünyaya ne olarak geri dönmek isterdin?

Şebnem Ferah'ın sesi olabilir. Adele'in sesi olabilir. Johnny Depp'in üst dudağı olabilir. Amy Winehouse'un sesi de olabilir. Ashton Kutcher'ın kulağı olabilir. Ya da "kulağına küpe" olayım ben. Ya da, Lady Gaga şarkısı olarak da olabilir. Bilmem ki. 


- Vurulduğun dizelerden aklına ilk geleni?

Dünyada sevmiş ve sevenler nafile bekler
Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden
Çok seneler geçti dönen yok seferinden.


- Son zamanlarda izlediğin hangi filmi çok beğendiğin (ve favori repliği)?

Son zamanlarda film izlediğim pek söylenemez. He, televizyonda izlediğim Harry Potter'ı saymazsak. Dublajlıydı işte o da ama. Replik de şey olsun: "Ekspeliarmus!" Şlat, bütün ruh emiciler pert. Yihahaha.


- En sevdiğin The Smiths şarkısı hangisi?

Şimdi youtube'da dinledim. İlk defa, ne yalan söyleyim. O yüzden ilk dinlediğim şarkı en sevdiğim şarkısıdır. Buyrunuz, şarkıyı aşağıya postaladım.




Sadece Kuulumsu Kadın'ı mimliyorum. Çünkü en tatlı blogger ödülünü ona "açık bir dille" takdim etmeyişimden dolayı vicdanen azaplanıyorum. O yüzden, buyursunlar, bu mimi postalıyorum ona. Ve öpüyorum çokça. Mucakslar dolusu sevgiler.

4 yorum:

  1. 1. si filozof diğerleri komikli ve şarkılı ve deppli tebi.
    :))))

    YanıtlaSil
  2. Depp her yere fırlıyor anlamıyorum ben de yahu. ehehe.

    YanıtlaSil
  3. ekspeliarmus, bütün ruh emiciler pert. ahahaha, favori repliğin harikaymış :)

    YanıtlaSil
  4. ehehe, beğenmene sevindim mendebur'cum.

    YanıtlaSil