5 Temmuz 2012 Perşembe

Mim Vol. 20

Kuulumsu Kadın imzalı mimleri yapmayı özlemişim valla, ne yalan söyleyim. Bu sefer sırf altında imzası yok, pissikopat hatun bütün anlaşmayı kendi başına maddelendirip sunmuş önümüze, vay sokaktaki köpeğin güzel kaşları adına! Çok da hoş bir konu etrafında taklalar attıran bir mim olmuş. Ardından Biricit de, artık mimlemeden bıkmayışıyla bir mimlemiş beni, ikisine de teşekkürleri altın klavyede sunuyorum. Süpersiniz.


" Mutluluğun resmini çizemem belki amma, postunu yazabilirim azizim." diyor Kuul'lu Hatun. Mutluluğun resmini bile çizerim sen iste ki, diyorum ben de ve mükemmel ressamlık yeteneğimle size mutluluğun resmini çiziktiriyorum. Ve inanır mısınız, hiç üşenmedim. Bu nasıl mümkün olabilir? Oldu valla.



Tam bir hyperrealistim biliyorum. YA! Jack Saparrow görse bu halini, kendine aşık olurdu eminim. Süperim! Vua! Neyse, mime başlayalım o halde. 


İTİRAF: Ben bu resmi çizerken çok eğlendim yahu. ahahaha.

Bağıra bağıra şarkılar söylemek sesimin hesabını yapmadan, insanları deli edercesine. Mutlu ediyor beni. "Sus lan artık." naraları eşliğinde, kendimi şarkıya kaptırmış bir şekilde, "Yürü be içimdeki Amy!" tripleriyle mükemmel sesimi yansıtmak insanlara, aslında bir lütuf onlar için, onlar anlamaktan aciz kalmış zavallılar!!!1!!1 - Tribe girdim, açılıııın. -


Delicesine kahkahalarla çınlattığım insanlarla takılmak. Her saniye bir kahkaha tufanına doluştuğum, can parçası, kadim insanlarla takılmak. Geveze bir insan olmamdan mütevellit, aslında karşımdaki kim olursa olsun, ben bir kahkahayı patlatırım, kaçarı yok. Ama içten, derinden güldüklerim, ayrıdır ayrı.


Kitap yazmak. Düşüncesi bile sağdan soldan mutlulukların kapısını açmama yetiyor. Abiiii, düşünsenize, giriyorsunuz bir kitapçıya. "En Yeni Çıkan Kitaplar" adı altında bir Beyza Mollaahmetoğlu. "Hihohatektaaak" diye saçma gülüş efektlerine sebep olacak bir olay. Zaten olacak bir olay. See yaa!


Bir parça çikolatanın 40 dakikalık endorfini var derler. Endorfin de burada "mutluluk hormonu" mahiyetinde. Daha fazla açıklama gereğini duymuyorum.


John Christopher Depp. Filmini seyretmek, mutluluk deposu. Zaten mükemmel çizimimle, yukarıda görmeniz mümkün.


Film seyretmek, kitap okumak, sergi dolaşmak gibi kültürel etkinlikler, çok elitim ya hani, o yüzden çok mutlu ediyor beni. Bir kere "Haftada 3 kere sergiye gitmeden" yaşayamam ben! Yok, bünye alışmış bir kere. Hani belki develenmeden yaşarım ama sergisiz, asla! YAAH! Şaka bir yana, kitap okumaktır, film seyretmektir benim için ayrı bir zevk. "Sigaram olsun, kitabım olsun, bir de çayım olsun bana bir şey olmaz." felsefesini boşuna kurmamışım ben. Evet dostlarım. Kitap okumaktan zevk almayan, film izlemekten pek hazzetmeyen insanlar da benim gözümde yaşamayı bilmeyen orklardır! Düşünün, "ork"lar lan! ORK!


Blog yazmak. Bildiğin mutlu ediyor kereta. Sözcüklerden inşa ettiğim dünyalara baktığımda mutlu oluyorum. Hatta bazen, bazı yazdığım yazıları nasıl yazdığımı ben de anlamıyorum. Bunu sizlere bir tweetimle açıklamak istiyorum. "Bazen öyle şeyler yazıyorum ki, sonrasında geri dönüp baktığımda "Hangi kafada yazmışım ben bunları" kafasına bürünüyorum. Ne KAFAYIM BE!" ahahahaa.


"Katina'nın elinde sigarası, içemeeeez ah içemeez." Oh. Mis. Pitis. Daha ne olsun? 


Fal bakamadığım halde falcı triplerine girmek. O fincanı elime almak böyle, şekilleri zihnimde bir şeylerle bağdaştırarak "Bak datlum, 3 vakte kadar gibi gözüken yolun sana fake atıyor aslında 1 vakte kadar bitecek. Sen takma kafana, yürü, bastır, yaparsın, süpersin, mükemmelsin!" türevi şeyler söylerek, bir kahin triplerine girmek falan. "OHA! Valla doğru." diye bir şey söylerse hele karşımdaki, offf, o zaman "Beyza bulutların ardında bir yerlerde uçan süpürgesiyle seyrediyor yıldızları." diyebilirsiniz. PIR!


Simyacı tripleri. Parantez içinde: Kitap etkiledi de biraz. Aslında bu herkeste var. "Alıp başını uzaklara gitmek, kalbinin sesini dinleyerek kendi yolunu çizmek." falan. Bir gün gerçekleşecek efenimm. Alıp başımı gitmezsem, bu başı vurun! "Vurun kellesini" tarzı değil ama tabi.

Yemek yemek. Ya mükemmel bir şey. Yemek dediğim aslında, yiyecek bütün şeyler. Tatlı olur, cips olur, kek olur ne bileyim çekirdek olur her şey olur. - Patlican, kereviz falan olmaz ama. I ıııh. - Yemek, mükemmel bir şey. "Ye, iç, sıç" felsefisini kullananlara hak vermemek de elde değil haniiiğ.


Köpek sahibesi olmak. İlerde gerçekleştireceğim hadise. Çok şekerler yahu şıpıdıklar. Yerim onları. OY!


Uyumak. Bu yıl hasret kaldığım, güne mutlu başlama sebebi. Bir de, ben uykusunu almadığında biraz huysuz bir insan olabiliyorum da. Ama çok tatlıyımdır, istisnai bir durumun kısa süreli vadesidir o!


Saçmalamak. Dibine kadar. Sadece kelimelerle değil, hal, hareket ve tavırlarına da bunu geçirerek. Ama dozunda. Saçmalamanın da bir mantığa eriştiği yerler vardır. Ama sözcüksel olarak daha bir hoş. Hareketlerime yansıttığımda dozunu tutturamıyorum çünkü. ahaha. "İlahi ben" ya!

Bir de şuralarda olmak, mutluluk sebebi olabilirdi.


Venedik


Yalnııız, falımda da Paris çıkmıştı he.

Londra


asdgashaklsdfsd


Ne bileyim, bu kadar geldi aklıma.

Mimleme hususuna parmak basarsak, yapmayan birini buldum ben!

BLACK SWAN - Bayadır mimlemiyorum diye, mimlemelerimden kurtulduğunu sanma! hihohah.
Bir de devbirkedi cik  Yazılarını ayrı bir seviyorum ya. Hatun çok tatlı bir üslup sahibesi. Herkes okumalı.
Ve de, şimdi keşfime nail oldu, Düşişleribakanı da yapmamış bu mimi. Onu da alalım buraya. Evvet.

Bir de "Oh lala Oh lala Oh lala laaağ, Passaparola ekranlarda!" demek istedim.

Bu kadar.

Anaaaam! Aklıma baya baya bir zaman önce yazdığım bir post geldi. Dur, hemen linkleyelim. "Mutluluğun Resmi" : http://sacmalamakdabirsanattir.blogspot.com/2011/07/mutlulugun-resmi.html - Ya bu kaddar olur. Sanırım "Blog tesadüfleri sever."

13 yorum:

  1. Hepsi ayrı güzel ama yemek yemek, kahkaha , sinema sergiye daha bir katıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler yorumun için. Hayat güzel yahu. ehehe.

    YanıtlaSil
  3. çook eğlenceli bir mim bu yahu :D mutluluğun resmi jack e benziyo cidden ama ben jack olduğunu öğrenmeden önce şöyle demiştim jackle fesli mesli paşalar birleştiler böyle bir insan evladımı yarattılar dedim :D süper çizmişsin ama :) bendede fena simyacı tripleri var deniz kenarına gidiyorum kafama ne eserse yaparım diye az kalsın kayalıkların kestanelerin olduğu denize atlıyodum ama kıyafetlerim ıslanır dedim sonra eve gitcen üşüme diye falan ooff zor iş dedim iyiki üşengecim dimi yaa :D çok sevimli bir bloggersın ay lav yu

    YanıtlaSil
  4. Aslında haklısın. Geçmişimizin fesiyle günümüzün Jack'inin ilginç bir birleşimi gibi duruyor. ahahaha. Bakış açını sevdim.
    Teşekkürler valla, o senin süperliğin.
    ahaha. Atlasaydın eve döndüğünde karşılaşacağın tepki pek hoş olmayabilirdi. Ama senin için güzel bir anı da olabilirdi. Ama yok, donabilirdin de dediğin gibi. Bilemedim bak. ehehe. İyi ki üşengeçsin, iyi ki hepimiz üşengeciz! Çünkü bilmezler diğerleri, üşengeç olmak aslında çok işlevsel.
    Tenk yuğ mycan. Çok mutlu ettin yorumunla.

    YanıtlaSil
  5. Bir de, şu an keşfettim sen de yapmamışsın bu mimi. O zaman, eğlenceye seni de ortak edelim, olur mu? YOU'RE MIMED!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. büyük bir zevkle hem artık laptopumda var hihihi :D

      Sil
    2. http://fredininkabusu.blogspot.com/2012/07/mutluluk-mimi-hihihi.html

      Sil
  6. blog tesadüfleri bizim için seviyor!!! :)

    yahu ben sana mutluluk sebebi söyliyim miii? beyza yazısında kuul'umsu ismini görmek. valla bak. bööyle bir sırıtış falan. işte ben bunu okurken mesela fotoğrafımı çekseler al sana mutluluğun fotoğrafı olur :))

    o kuul'umsu kadın a ithafeni gördüm yaa mest oldum mest!^^ çok güzel olmuş yaaa! sen çizerken eğlendin ben büyütüp incelerken :)

    sonracığıma sen en son çıkanlar listesi falan dedin ya, ay kendimi hayal ettim o an n'alakaysa. hani gidiyorum. bakıyorum beyza mollaahmetoğlu falan. sanki kırk yıllık ahbabım hissi orda. alıyorum, alırken de senden bahsediyorum falan. ama var yaa ben o kitapta kesin kendimden bişeyler ararım. alıştırdın bi'yerde yani. haha olmadı mim yazarsın ahahahaha :D:D

    yemek yemek! bu hafta yemek yemekten ölücem sanırım. çok mu mutluyum?

    sigara çay kitap! yazarken bile mutlu olma sebebi. ya haftasonu deniz sigara kitap yapmak istiyorum ben. şu sınavdan bi'çıkıyım ah bi'çıkıyım!
    hem sigara demek küçük kuulumsu demek, sigara demek sigaramın ucundakiler demek. sigara demek kuulumsunun slim sigarasına beyzanın laf etmesi demek :))

    uyumak ve saçmalamak olmasa hayatın ne anlamı olur zaten, ha?

    vee veee veeeee paris! venedik! oof! gideliiiim!!!!!

    ohh laa laa passaparolaaa kahkaha attım!

    böğürtlenler bırakarak gidiyorum şimdi. öpçük!

    YanıtlaSil
  7. bloğun çok eğlenceliymiş :) keyifle okudum...
    ben de beklerim :)

    www.bendeherkesgibiyim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Resme bayildim ya sen mi cizdin:))))kabiliyet abidesi beyzam benimm,,,ya bi kucuk mim in var bende:)))ehe ehee

    YanıtlaSil
  9. Kuulumsu Kadın: ahahaa. Tesadüf manyaağ yaptı blog.
    ahahaa. Aynı şekilde, Kuulumsu yorumları, Kuulumsu yazıları benim için bir sırıtış sebebi oluyor. Misal; şu an suratıma yapışan saçma tebessüm gibi. ehehe.
    Yalnız şimdi baktım da, hakikatten fena olmamış be. ehehe. Eğlendirebildiysem, ne mutlu Kuulumsucancağızım.
    ahahaha. 40 yıllık ahbabın olmasa da blogdaşınım en nihayetinde, duygulanacaksın tabi! Senin adının içinde geçtiği bir hikaye yazarım, altına da blog linkini eklerim. "İŞTE!" derim. "Açıp okumaya başlamazsanız bu blogu, beni okumayı da, bu kitaba devam etmeyi de bırakın." ehehe.
    Olsun, dönem dönem - ayda bir - hepimiz aynı dertten müzdaripleniyoruz. ehehe.
    "sigara demek kuulumsunun slim sigarasına beyzanın laf etmesi demek" ahahaaa, mükemmel bir bağlayış "sigara"yı. Ama bir şey demeyeceğim şimdi. Sen söylenecek her şeyi söylemişsin. Ayriyetten, bu satırların için bir AMİN getirdim sana.
    Dimii? Anlamsız bir kağıt parçası gibi süzülür hayat ortalıkta öyle mal mal. ehehe.
    Gidelim YAA!
    ahahahaa.
    Böğürtlenleri toplayıp bir pasta yapıyorum ben de! Ben de öptüm çokça.

    Ben de herkes gibiyim: Keyiflendirebildiysem ne mutlu banaa şimdi! Tabiki gelirim.

    Depresif Polyanna: ahahaha, ben çizdim evet. Evet, kahretsin yetenek fışkırıyor. Yetenek sizsiniz'e katılsam bana "Seni formaliteden yarıştıralım, 1. belli 2. kim?" falan derler. ahahaha. Hemen bakıyoruuuum.

    YanıtlaSil