4 Ağustos 2012 Cumartesi

Mim Vol. 22

Mimlerden paçayı sıyırıp suyunu çekti diye düşünürken, aslında bitmedi gerçeğiyle yüzleşip, ilginç ve hoş bir mimle karşı karşıya kaldığım sempatikliğiyle sizlere gözkırpıp, "hay düğud" diyerek mükemmel aksanımla sizleri selamlayarak başlamak istiyorum tıklatmaya.

Geleceğin Picasso'su semmma ve adamların dipi deeptone mimlemişler beni. Teşekkürleri de kapıp gitmişler. Ne iyi de etmişler. OHH, hayat hoş be.

Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık 1 yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz. Kalan 1 yılınızda ne yapardınız ?
Ajan filmlerinden fırlamış kişi triplerine girebilirdim. Yani; nasılsa 1 yıllık ömrüm kalmışsa ya akla gelebilecek her manyaklığı denerdim. Sevdiklerime avuç avuç mutluluk toplardım. 1 ay buralarda kalıp sonra Vatikan'a uçardım. Ardından ver elini Venedik. Davinci Şifresi triplerine girebilirdim. İngiltere'ye gidip Adele'i canlı dinlerdim. Bir de tabi yapacaklarım için sermayeye ihtiyacım var, aman onu da Hermonie'den temin ederdim. Bilmem ki, belki bu dediklerimin hiçbirini de yapmazdım. Sadece o anki psikolojim elverdiğince coşup giderdim. Böyle bir şeyin olmaması iyi bence, insanlık için tehdit oluşturabilirdim çünkü. ahahahaa. Klasik cevap; yanıma birilerini alıp yolculuğa çıkardım. Aslında birilerine de gerek yok, yolda bulurum nasılsa....

Fobileriniz , takıntılarınız var mı? Varsa neler?
Fobilerim.... HII. Yaşlı ve alzheimerlı olmak bu aralar revaçta korkularım arasında. Ama aslında o korku da bir günlüktü geçti be. Sonraaa, pantolonumun fermuarını açık unutup dışarıya çıkmak. Büyük sorumluluklar falan. Böcekleri de hiç sevmem. IYK. Aklıma gelmedi daha.
Takıntılarım.... Mesela alışveriş yaparken benimle olmak zor. Hep bir "Güzel dimi ya bu?" soruları falan. Kolay da beğenmem. İstemli olmasa da bir "geç kalma" takıntısı oluştu sanırım bende. He yazı dilim de hep düzgündür. He bir de bir yemek 2., 3. güne kalmışsa pek kolay yemem. MANYAK BİR DAMAK ZEVKİ TAKINTIM OLABİLİR BAK. Haksızlığa gelememe takıntım var. Herkesi savunacağım pissikopatlık işte. Bilmiyorum ki, aklıma gelmedi pek.

Bir sabah kalktınız ve dünyada hiç bir insan olmadığını öğrendiniz, ne yapardınız ?
Sanki bu tarz bir soru daha önce bir mime konuk oyunculuk yapmıştı diye hatırlasam da, yine de cevaplayacağım elbet.
Öncelikle bir Walking Dead bir I Am Legend triplerine girerek etrafta zombileri arardım. DÜNYAYI KURTARMAK İÇİN DÜNYADA KALAN SON KİŞİ...... Ama bilmiyorlar ki, bu kişi dünyayı kurtarmaya uğraşamayacak kadar üşengeç. OĞDİYIR. Sıkılırsam denerim ama bak!

Dünyayı dolaşmak isteseniz hangi ülkeden başlardınız ? Neden? 
İtalya'dan başlardım. Bir sebebi yok, sempatim var Venedik'e ondan herhal.

İtiraf edin prens/prenses e dönüşür diye kaç kurbağa öptünüz ?
Kurbağa öpmedim de, kuşum Niyazi'yi çok öptüm. Sayılır mı?

En son yaşadığınız küçük düşürücü , unutamadığınız olay ? 
Burada "en son yaşadığım küçük düşürücü ama o kadar da rezil etmeyen olay" desek daha doğru olur. CAMON. En öldüresiyeyi kim anlatır şimdi? - Dün "Bana Şans Dile"yi izledim, sanırım bu soru bir tesadüf değil...... OĞMAYGAT. İlahi güçlerin üzerime getirdiği bir oyun bu......... -

Özetlersek o zaman; camdan bir kapının - kapı olduğunu fark etmeden - içinden geçmeye çalıştım, ÇÜNKÜ ÖYLE LANET BİR KAPI Kİ ORADA OLDUĞU BİLE BELLİ DEĞİL. Neyse, pek bir yerimi çarptım sayılmaz zaten. "ehehehe şaka yaptım ki" triplerine falan girdim. Ama şaka değildi.........

Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey ?
Telefon/kulaklık, anahtar/para ve tabi ki kitap.

Hayatınızın bir kitap/ film olmasını isteseydiniz hangi kitap/film olmasını isterdiniz?
TABİ Kİ DE KARAYİP KORSANLARI. SORMAK HATA. OĞLUM ÇOK EĞLENCELİ BE. 
Kitap da, Yüzüklerin Efendisi'ni okumasam da o olsun. Filmi manyaksa kitabı harikuladenin hasıdır. Harry Potter da olabilir ama. - Ne fantastiğim be! -
- Araya sıkıştıralım, bu üç seriyi hiç izlemeyen varsa, tek bir filmini bile, 5-10 dakikasını bile en kötü ya da izleyip de beğenmeyenler varsa, zevksiz angutlardır, bence. 

En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiniz, ne yapardınız?
Yeni gezegenler görmek ilginç olabilir, neden olmasın?

İsviçreli bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı kullanan ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra yapıcağınız ilk şey nedir?
ÖSYM'ye musallat olurdum.... nihohaleya
Çok fena sırlara vakıf olup ülkeyi yerinden sallardım. İlk cevaptaki gibi, ajan filmlerinden fırlardım tabir-i caize yakışmayacak şekilde! 

Kimleri mi mimleyeceğim? Aslında birilerini mimleyerek üzerlerinde bir baskı oluşturmak istemem.

Ama tabi bir Kuulumsu Kadın'ı mimlerim. - Zaten kaçmaz o, yok, imkansız. İki klavyem kanda bile olsa, gerçekleşmesi muhtemeldir.... ehehe. -
He bir de Selin'i mimlerim.
Ayriyetten Selin Eski'yi de mimlerim.
Duuuur, kedicik'i de mimlerim. - ahahaha, bıktı benden. -
biricit 'i de mimlerim. - OĞMAYGUTNIS. İlk defa ben de mimledim. ahahaha. -
Depresif Polyanna'yı da.
Ofelya'yı da.
Preghiera'yı da. 
Aaaa nini 'yi de mimlerim.
dayatmalardakaybolus 'u da.
Aylak'ı da tabi.
Bu kişileri de sevdiğimden yazarım buraya. ehehe.
Gerisi de işin teferruatı. Unuttuğum varsa kusura bakmayasınız, orası teferruat değil tabi.
Ama mimlemem demek "YAPIN LAAAN" baskısı demek değil. Yapmasanız da olur. CİDDEN. Ben unutmamış olmak için yazdım.

Mendeboor'u da mimlerdim; ama klavyesini kaldıracak hali yoktur onun. ehehe. 
Seyirci Koltuğu ve Serdar Durdu'yu da mimlerdim; ama sinema temalı olmadığından onları da mimlemem. Korkmayınız. ehehe.

Psikopat gibi 22. mimi yapıyorum, hatta arada buçuklu da var 23-24 olmuş olabilir de. Acaba artık durdursam mı?




Filmin müzikleri de çok hoş dostlaaaar.

15 yorum:

  1. Karayip Korsanları, Harry Potter'dan sonra aklıma gelen seçenekti ve evet angutturlar! Kesinlikle katılıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Sevilmemesi imkansızlar dimi, dimi? Katılımınla sevindirdin. ehehe.

    YanıtlaSil
  3. Kuzu var ya bu mimi cevaplıyordum ben de dün akşam İtalya demiştim ilk gideceğim yere!! o.O Ayrıca senin yazının tamamını okumadım ki etkilenmiyim diye sonra senin yazının çakması bir yazı oluyor yayınlayamıyorum :D

    YanıtlaSil
  4. Sen mimi yayınlamadan mimlemeye yetişmişim demek.... ehehe.
    Yoksa biz "ilk gitmek istedikleri yerin aynı olduğu" ikizlerden miyiz? VAOV. ehehe. Ama seninle böyle bir şeyi daha tutturmuştuk ya, hatırla bir yorumumdaki şaşırma ifademle kendi yazımdan alıntıladığım cümleyi. ehehe.
    ahahahaa, okuduğunca yeter. Cansın, maykıl cansın. - OF, espri yaptım sanırım......-

    YanıtlaSil
  5. geleceğin mi pikassosu:S yook artık lebrın ceymz..

    vatikan'a birlikte gidek mi hocu?

    e eh. durdurma mim doldurmayı. yoksa yüzüklerin efendisi serisini henüz okumadığını, bende olan versiyonlarını bulursam (sahaflardan falan ancak..) alıp göndermek istediğimi nasıl farkedecektim?

    YanıtlaSil
  6. Mimlemediğine sevindim, zira strese girerdim bu mimle herhalde :)))

    YanıtlaSil
  7. semmma: ahahahaa, öyle öylee.
    Gidek valla, Venedik'e de gidek. Sanırım benim 'V' ile başlayan yerlere karşı ilginç bir sempatim var.... ahahaa.
    Yani, şu an nasıl bir cevap vereceğimi bilemedim. Çok naziksin, hiç gerek yok ama. Cidden. Teşekkürler yine de, nezaketin ve düşünceliliğin için. Tebessüm ettim yorumunla. Ne diyebilirim ki, bilemedim. ehehe.

    seyircikoltugu: ahahahaaa, biliyorum biliyorum. Bu mimi de tamamiyle filmlere bağlamak zor olurdu herhalde. Ama sen yapardın, güvenirdim; ama yine de zora sokmaya gerek yok tabi. ehehe.

    YanıtlaSil
  8. mımledığını neden haber vermıyorsun Beyzacım:)) tesekkur ederım senıde yazdım yazımın tepesıne,kuşun niyaziyede sevgıler:)

    YanıtlaSil
  9. çok formda iyi yanıtlar.
    :)
    camı mkırıp geçtin mi içinden.
    :)

    YanıtlaSil
  10. biricitconsungunlugu: Bilmem, sanki bloguna sırf mimlediğimi haber vermek için uğruyormuş izlenimi yaratmak istemediğimden herhalde. ehehe. Ama haklısın, bu triplere neye, kime?! ehehe. - Ayrıca; üşengeçlik biricik hatun! -

    deeptone: Teşekkürler deepin adamı. Az kassaydım, o da olacaktı.... ahahahahaaa.

    YanıtlaSil
  11. yaaaa! OMG!! ama ama ben bu mimden korkuyorum ki yaa! sorular biraz afilli sanki, huhhuhhuh çok da geldi bu mim hadi hayırlısı. sen de mimleyince daha bi'strese girdim :)

    şimdi şöyle ki Ado'nun yanına gitmişken bizim işi de hallet artık.
    takıntılar diye bi'mim yapmıştık hatırlarsın mı? benim göz korkutan destanımsı takıntılarımı ortaya koymuştu mesela :) şu güzel dimiiiğ takıntımız elbetteki özdeş! ve yaşlılıktaki korkun, ahaha hala gülüyorum :)

    diğer taraftan da öpüyorum^^

    YanıtlaSil
  12. :D superr, bende kalmis yemek sevmem..tabi ya film olacaksan karayip olacaksin abii,,,

    YanıtlaSil
  13. Kuulumsu Kadın: Yaaaaa, ilginç sorular ama iki böğürtlenin altından kalkamayacağı tarz değil bence. ehehe.
    Aaaa haklısın, onu da artık bitirmek lazım. Çok uzadı yahu. ehehe.
    Hatırladım tabi, ahahahaaa, unutmak ne mümkün? "Takıntı senin işin. ehehe." Yaşlılık korkuma da gülme, o kadar masumdur ki..... ahahahasdf.
    Ben de öpüyorum Kuulumsucancağızım.

    DepresifPolyanna: DAMAK ZEVKDAŞIM. ehehe. Önceliğimiz hep Karayip Korsanları tabi ki.

    YanıtlaSil
  14. canım mim için çok teşekkürler:)) ben de italyadan başlardım olmadı mısır:)

    bir türlü yetiştiremiyorum ama hatırlandığımı bilmek kadar mutluluk hormonu sağlayan başka bir şey yok*_* yazılarını okumayı saymazsak tabiiii:))

    YanıtlaSil
  15. Zaten yetişemediğinin farkındayım, yap diye bir zorlama için değil unutulmadığını bilmen için mimledim black'çiğim swan'cım. ehehe.
    Ayyy, şımardım, teşekkürler. ehehe.

    YanıtlaSil