1 Temmuz 2011 Cuma

Türkçe Katili Ergenospiensler

     Ergenospienslerin türlerinden biri de Türkçe Katilleri'dir. Bu zekicanlar alfabemizde dahi bulunmayan harfleri kullanarak kendilerini " havalı " mertebesine koyduklarını zanneden zavallı mahluklardır. Bunları homo sapienslikten bile men etmek lazım gelir ya, neyseeğ.

     Hehh işte bu türümüz Türkçe'nin ırzına geçmeye çalışmaktadırlar, onu iyiden iyiye sıkıştırmaktadır yani. Türkçe'nin ana babası yok mu ki şimdi onu koruyacak? Var tabi. Herkesin aslında içinde bir yerlere akın etmiştir o ana baba da insan gerizekalı olunca bunu bulamaz tabi ki. Türkçe de buralardan kaçıp kurtulmak istemiştir. Sonuç itibariyle onun da bir gururu var dimi hayvanlarım benim. İşte Türkçe ne kadar kaçmaya çalıştıysa yabancı sözcükler dilimizin kökenine o kadar hızlı bir şekilde girdiler. Ne kadar uzaklaştıysa buralardan gençlerin diksiyonu ve yazı dilindeki tarzları o derece yozlaştı. Buradan sana sesleniyorum Türkçe, seviyoruz olum biz seni terk edip gitme bizleri. Ergenospienslere bırakma bu sahaları.

    Bir de bahsettiğim türümüzden ayrı olarak bahsetmek istediğim ilginç bir durum daha var. Eskiden bağlaç olan -de ayrı yazılmıyor diye kıl oluyordum, var ya şimdi bağlaç olmayanı bile ayrı yazıyorlar. Valla bak. Utanmasalar or da diyecekler lan. Bu arada bendeniz tabii mikemmel türkçe konuşan bir kişilik değilim. Fakat şu anki durum itibariyle hiç de fena konuşmuyorum en azından, iyi de yazıyorum burası kesin. Gerisi sizin takdirinize.  
" Dilini kaybetmiş bir millet yok olmaya mahkumdur. " demiş dimi Atatürk? Siz sözde Atatürkçüler bu sözü, " Dilini kayhbetmiş bir milleT yoq olmaya mahqumdur. " diye yazarsanız, ya da daha da sıçarak içine yazarsanız ben de alır o sıçmığı size yediririm. Tamam lan iğrenç oldu. Neyse. Zaten etraf tarafından kabul görmek için konuşuyorsunuz, siyasi yorumlara yüzeysel dehanızla salça oluyorsunuz. Bari bir üslubunuz olarak yapın lan bunu. Usturuplu atın yane. Haydi ergenolar, sağlıcakla kalın.

2 yorum:

  1. türkçe katili olmayan bir ergenospiens olarak benim türüm nedir örtmenim? :D
    ayrıcana bura da benim de'yi ayrı yazılmaması gereken yer de ayrı yazmama dokundurmuşun bilme den. Ama bu yinede beni türkçe katili yapmaz di mi?

    YanıtlaSil
  2. Senin türün kategorize edilememiş daha. ehehe.
    Yaniii, o seni biraz Türkçe'yi zedeleyen biri yapar katil olmak için daha çok yol katetmen lazım. ehehe.

    YanıtlaSil