15 Temmuz 2011 Cuma

Film Manyağı

     Birkaç yazı önce Bağımlılığın Psikolojik Anatomisi'ni çıkartmıştım hatırlarsanız. Hatırlamıyorsanız da hatırlıyormuş gibi yapın da üzülmeyeyim lan eheh. Neyse işte benim de böyle bir psikolojik bağımlılığım var; film izlemek. Bir yandan da Johnny Depp izlemek. Fakat çoğunlukla film izlemek eheh. 

     Film, görsel ve işitsel olarak insanı içine içine çeken bir olgudur. Fakat eğer Star'ın - çok affedersiniz - Sikimsonik Film Kuşağı'ndan ise izlediğiniz film o sizin bütün algılarınıza tecavüz eden bir olguya dönüşür. O zaman insan film izlemeye küser. eheh. Siz takmayın mycans ( canlarım demek istedim, türkçe katili ergenospienslerin tarzıyla oh yeaaah. ) güzel film bulmak pek de zor değil. Reklam gibi olacak fakat imdb var. Eskiden Beyazperde vardı ama onu da katlettiler, öldürdüler. Puanlama sistemini 5 puan üzerinden değerlendirmeye aldılar ve canciğer kuzu sarmam Beyazperde oldu sana Sinemalar.Com ve Imdb çakması bir yer ühüüü. Yühüüü. Tüüüüğ. 


     Sonra seçtiğin filmi al Torrentcan'a, başka bir şey yok. O iner yavaş yavaş, sen uyurken bile iner, tuvaletteyken de iner, yemek yerken de, dışardayken de. Sen her türlü aktivite içerisindeyken o indirmekten vazgeçmez. Adam azimli, tıpkı azimle sıçan mermeri deler misali o da deliyor film korsanlığını eheh.


     İşte böyle, babam da ben de film manyağıyızdır. O iş yerindeki bilgisayardan indirir ben evdekilerden indiririm. Sonunda da manyak bir film arşivimiz oldu laaan. DivX'inden tut Bluray 1080p'ye kadar her filmin amudunakoyduk. Süperiz lan. Valla. Yerim torrent seni. 


     Film izleyin, izletin. Bunu böyle derim böyle bilirim. Taam mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder