14 Nisan 2012 Cumartesi

Mim Vol. 12

Öncelikle, Kuulumsu Kadın 'ı mimleyeceğimden dolayı çok mutlu, heyecanlı, kıvançlı, içi içine sığmayan, zafer edasıyla pis pis ekrana sırıtan bir halde olduğumu belirtmek isterim. Sonralıkla, Biricit 'e teşekkürlerimi klavyemden narince bloguna doğru sallandırırım. Anket mimi ile karşı karşıyayız yine, pıfıs başlayalım. Haydi Rocky!


Bir de şimdi Selin 'den de geldi bu mim. Çok teşekkür ediyorum ona. Son soruya da ek olarak editliyorum onu. Yippi.


1- Blogundan ödül aldığın kişiye teşekkür et ve onu linkle göster.
Ben yapmıştım zaten bunu; fakat fazla sözcük göz çıkarmaz sonuçta. Beni bu ödülle şereflendirdiğin için biricik Biricit sana bütün içtenliğimle öpücüklerimi yolluyorum. Teşekkürler köpeğin olsun, organik organik takılalım biz.


2- Burçlara inanıyor musunuz? Burcunuz nedir?
Boğa burcuyum ben. Yükselenim de Yengeç'ti sanırım. Boğa burcunun özelliklerini çoğunu barındırırım. ( inatçılık, haksızlığa gelememe, çok konuşma vb ) Burçlara inanmam; ama burçsuz da kalmam, diyemem yani. İnanıyorum çünkü uzay boşluğunda taşımın yer değişimiyle benim de yer değiştirdiğimi, ya da Venüs Neptün'e gözkırptığını bana da bir şeyler olduğunu. Tanrım!


3- Hayattaki idealinize ulaşmak istediğiniz son nokta nedir?
İdeallerinin peşinde koşan biri değilim, idealist triplerine giremem yani. Ohuyom ben yia, ne ideaası? Şaka bir yana; şimdilik nihai amacım kitap yazmak. Bir de Tesla nasıl yapay deprem yaptıysa ben de önyargı depremi yapacağım da biraz silkelenip kendimize gelelim. Hua!


4- Aşka inanır mısınız? Sizce aşk nedir?
Aşk bir sudur; iç iç kudur, diyerek bu sorudan hafifçe sıyrılıyorum. Öptüm. ( NOT: Dün - 13 Nisan - Dünya Öpüşme Günü imiş. Ek bilgi babında yapıştırıveriyorum araya. )


5- Hayalleriniz nelerdir? Hayal kurmak nasıl bir duygudur?
Kitap yazmak demekten parmaklarımda tırnak bitti yahu. Hayal kurmak, insanı özgürleştirir sanki. Ruhen apayrı diyarları arşınlarsın, aptal bir tebessümü yöneltirsin suratına. Sınır nedir bilmezsin oralarda, sadece hissedersin. Bir gün hayal-acentası açmayı düşünüyorum hayallerimi duygu fakirlerine dağıtmak için, buyur gel birlikte yapak bu işi sevgili okur?


6- Sizce gerçek bir arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?
Ben arkadaşı belirli kalıpların içine sokarak sınırlandırmak istemem. Fakat; bir şeyler paylaştığın, en nihayetinde bir şeyler yaşadığın, kendini yakın gördüğün, birine bir şeyler anlatmak istediğinde elinin telefonla buluşup onu çevirdiği kişidir arkadaş. Daha doğrusu dost. Ya da gerçek arkadaş diyelim soruyla cevabı kombinlemek açısından. ehehe. Bir kere yalandan uzakta olması gerekir. Belki de senden çok iyiliğini düşünmeli. Tatlı diliyle içindeki yılanı dışarı atmalı. Candır ya, can.


7- Hobileriniz var mı? Varsa neler?
Sesimin pek bir güzel olmamasına karşın birilerinin yanında şarkı patlatarak onu "Öfkeden delirdim." demeye sevk etmek. ehehe. Bir şeyler yazmak zaten hobi niyetine hüplenmiş içime. Arkadaşlarla bir yerlerde oturmak da hobilerim arasında jet hızıyla yerini alır. Develenmek de. "Yeniden piano çalmaya başlasam yiaaa." diye triplere girmek de. Afilli cümleler kurarak en basit şeyi bile önemliymiş gibi söylemek de. De, de, de...


8- Benim hakkımdaki düşüncelerini yazar mısın?
Ne egoist bir mimdir arkadaş ya! Neyse, mimin uyruklarına uyacağız elbet. Öhöm. Dedikodu sevmem ama tıklatıyorum şimdi.
Dante gibi ortasına bile gelmeden ömrün yaşlı triplerine girerek "yaşlılık sendromu" belirtilerini göstermeye başladığını düşündüğüm birisi. ehehe. Sözlüğün olmazsa olması, blogun yasemin aromalı yazılar sahibi dişi kişisi. Esasında, çok bir zaman olmadı takipleşeli de. Fakat sevdim ben. Tatlı biri. Biricik kendisi.
Selin Eski, çok fazla zaman olmasa da seni okuyalı ben pek bir sevdim yazılarını. İçindeki yazar ruhu fışkırıyor blog sayfana, nazarlar değmesin inşşallaaaah. Yürü bea, kim tutar seni? ehehe.


Mimlediklerim
Kuulumsu Kadın - En ön sırayı kime ayırdım sanıyorsaaağn? -
Ofelya
Black Swan
Milena
Muzmut
devbirkedi - Yihehehe -
deeptone
S. Darko
Dilara Aksoy
Bitter Tanesi


falandı filan.



Bu yazının üzerine bir Gaga gider.

16 yorum:

  1. Yook gitmemiş oraya Gaga :P ehehe. hayal acentası demek vays :)harika bir yazı olmuş. mim için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. canım tskkur ederım guzel dusuncelerın ıcın ve mımı cvpladığın ıcın:)
    cevapların bırbırınden guzel olmus bak bende oğlak burcuyum ondan senınle anlasıoruz:) senın hakkındakı dusuncelerımı soylersem hazırcevap,sevımlı tatlıcağız genc bı hanımsın:)
    ah ahh bende bu yaslanma alametlerı basladı,sozlukte ıyıkı karsılasmısız canım sevgıler:) kıtabını artık bana ımzalayıp gonderırsın cıktığında:)
    (bkz:30 yasına gelınce anlarsın beni:))

    YanıtlaSil
  3. S.Darko: Yok yahu gitmiş Rara a a aa'lamalarıyla. ehehe. Teşekkürler Darkocan, ne demeek.

    biricitconsungunlugu: Ayh ben de teşekkür ederim, evet düşüncelerin tutuyor; fakat minik bir parçamdır sadece. ehehe. - Egomanyadan selamlar. -
    Bir gün çıksın da, ayıpsın göndermez miyim hiç?
    O zaman daha çok zamanım var, desene. ehehe.

    YanıtlaSil
  4. Bir mimi bulamayan insanlar varken, aynı mimikodan üçüncüsü beni hüzünlere sevketti esasında. Kendimi aç gözlü, şişko bir mim avcısı gibi hissediyorum.

    Tesla diyince aklıma manyetik alanının birimi gelir ve o da ne? bir hafta sonra fizik sınavım var ki benim sniff sniff

    Ben de duygu yapıp satmaya karar vermiştim günlük 3 yazımda-ünlü olmadan önceydi, kimse okumadı onu ehehe- bence ortak bir şirket kurabiliriz duygu-hayal a.ş

    YanıtlaSil
  5. Aaaa, mimlerin tatlı kedisisin sen, ne yaptın ama şimdii?
    Fizik mi? Iyh.
    Olabilir ciddeeen.

    YanıtlaSil
  6. 3 ve 5 tam senlik.
    :)
    mimlerin ipi koptu artık ben yetişemiyorum.
    :)

    YanıtlaSil
  7. Bu Musmut ben miyim acep :D Adımı değiştim ama :D Yani bensem ,affola . Malumunuz bu mim şeysinde ben pek şey değilim ondan şeyetmemişim :D Buradan bir itirafta bulunayım , ben mim yazılarını nedense okumuyorum ya :D :D :D İlk kez buna bir bakayım dedim , değiştirdiğim MUZMUT rumuzumu gördüm :D Ne yapmalıyım ? :D Teşekkür mü ediliyor bu durumda ne oluyor :D Bir yol yordam please ? :D Saygıyla ,

    YanıtlaSil
  8. deeptone: Zaten "kitap yazmak" varsa orada bir Beyza da vardır elbet. ehehe.

    ŞAVKİ: Yalnız "Musmut" yazınca cidden yanlış yazdığımı sanıp bir utandım, itiraf edeyim. ehehe. Olsun, ben değiştirmeden önce yazmışım demekk.
    Yazmaya uğraşamayacak isen nezaketen teşekkür de edebilirsin, "Ay tam aradığım tat!" falan deyip bir mutlu da edebilirsin. Sen bilebilirsin. ehehe.
    Yalnız, ilk okuduğun mim yazısı mertebesine erişebildiğim için pek bir mutlu oldum, bu yeter benim için. Ekstradan bir şey yapmana gerek yok, teşekkürler efenimm. ehehe.

    YanıtlaSil
  9. Olur mu , ilk okuduğum mim mimlendiğim mim ; yahu , neden bu kelime seçilmiş acaba demeden de edemedim şimdi :D :D Uğraşırım, benim için yeni bir şey,eee yeniliklere de bayılan bir bünyeyimdir, bende seratonin yapar adrenalin yapar :))) Şuan girip takip ettiğim bloglardaki mimleri okuma ihtiyacı hissettim , buradan eğer varsa mimleyen - ki aslında pek da sanmıyorum :D - affola .

    Bir insana beni mimlediği için teşekkür ediyorum , ilginç bir duygu ulen bu :D :D Hemen yazıyorum mazbut hatun kişi :D :D

    YanıtlaSil
  10. Kalbin, klavyen, faren falan temiz herhalde ki ilk okuduğun mimde mimlenmiş oluyorsun, vay anasınaaağ. ehehe.
    Şimdi mim; birini kötü bir sıfatla yaftalamak gibi bir şey ya; ama buradaki mim, o anlam dolaylarında dolanmasa gerek. ehehe. Hakikaten ya, mimi kim çıkarttı acaba? "mim" olarak. ahaha.
    Oooo, hemen bakıyorum ex-muzmut'çuğum.

    YanıtlaSil
  11. çok mutlu olurum ben, şımarırım ama :) teşekkürler!
    bu arada çok şeker yazıyosun ya hep gülümsüyorum yazılarını okurken! bu neşeni, enerjini hiç kaybetme inşallah!

    YanıtlaSil
  12. Şımar yahu, şımaaar. ehehe.
    Teşekkürler Selin'ciğim, sen de pek bir güzel yazıyorsun. Umarım kaybetmezsin hiç o kalemini.

    YanıtlaSil
  13. hahaha! teker teker okurken birden gözlerim ışıldadı, işte mim, işte kuulumsu haha :))

    off aslında sırf bu yüzden oturup tüm mimleri cevaplayıp, bidahakilerde senden önce davranmam gerekiyo. omuzlarımda büyük bi yük taşıyorum şu an :))

    YanıtlaSil
  14. Başlara yazsam da aslen assolistsin sen, en önce çıkan assolistlerdensin! ehehe.
    ahahaha, ben de özledim ama senin mimlerini cevaplamayı. Bekleriim.

    YanıtlaSil