9 Mart 2012 Cuma

Mim Vol. 7

     Cherry mimlemiş beni. Teşekkürlerimi yolluyorum şirin bloguna öncelikle. Bir de Kuulumsu Kadın olmadan bir mime başlamak çok garip hissettiriyor be. ehehe.


     Röportaj mimi, bir de bakım tüyoları falan. Immms, pek de tüyolarım yoktur amma işte.


Saç bakımı için ne yaparsın ne kullanırsın?

Permalanmış bir saçım olduğundan dolayı her duştan sonra taradığım saçlarıma biraz da köpük sürerim. Aslında bu sefer pek de güzel olmadı bu perma, geçen yıl pek bir beğenmiştim de. Bu yıl, yok, ı ıııh olmadı. Neyseciğime. Head and Shoulders kullanırım şampuan olaraktan, Schwarzkopf Taft da köpük olarak. Bir ara Avon da kullanmışlığım var, bir şey daha vardı da hatırlamıyorum onu şimdi. Bir de saçlarım çok düzdür aslında; ama düz saç da zor ya. Çok çabuk yağlanırdı benim keretalar, en azından şimdi böyle biraz daha rahat. Hem de baya baya daha rahat.


Yüz ve Cilt Bakımı Neler Yaparsın? 

" Saçlarım ipek gibi tenim bebek gibi... " demeyeceğim tabi, öyle bir iddia sahibesi değilim maalesef. ehehe. Nemlendirici olaraktan Avene Clean-Ac kullanıyorum. Daha doğrusu unutkanlığıma kurban olmasa her gün kullanmaya çalışırdım. Ama unutuyorum ya, unutkanlık kötü şey. Öldürücü darbe. Abarttım tabi.


Dudak Bakımı için Ne Kullanırsın?

Nivea. Öyle afilli farklı bir şeyim yok yani. Angelina Jolie kıvamında bir dudaklarım da yok. Düşündüm de, Angelina'yı hangi bakım şeysi paklar yahu? ehehe.


El ve Ayak Bakımı İçin Ne Kullanırsın?
 
Soğuklardan ötürü ellerim kurumaktan korkunç bir hal almıştı bir ara, en azından azaldı bu biraz. Milletten otlandığım kremlerin yanında Avon Care sayesinde oldu bu. Avon Care kullanıyorum yane ben. 


En son kişisel bakım Ürünü olarak ne aldın?

Diş macunu bu yelpazenin içine girerse, diş macunu aldım. İpana hemi de. - İpana derken de hep bir Pirana diyesin gelir, itiraf edeyim. -





Ne reklamlı mimdir bu canim.

8 yorum:

  1. Perma mıı?
    Benim saçlara da olur mu ki?
    Saçları çok yıpratıyormuş, doğru mu ki?

    YanıtlaSil
  2. Olur tabi, neden olmasın? Hem dalgalı gibim sanki saçların, permayla daha bir hoş da olabilir. Olur olur.
    Yok caniim, deli gibi dökülürken saçlarım dökülmesi azaldı misal. Daha bir sağlıklı gözüküyor. Ben memnunum ya. Ama biraz fazla zaman gidiyor, 1 yıl sonra hala eski haline dönmemişti mesela. ehehe.

    YanıtlaSil
  3. Benim ablam yaptırdı, süründü aylarca.
    Saçlarım pırasa gibi benim, dümdüz, orda topuzdu saçım sıkı sıkıya açınca öyle bi dalgalı duruyo :)

    kıvırcık saçlara bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ya ben geçen yıl da yaptırmıştım, o zaman pek bir güzeldi. Bu yıl tutmadı önceki gibi; ama yine de iyi gibim. Yağlanmayı geciktirici etkide.
    Kıvırcık saçları ben de çok severim yaa. Daha bir sempatik, daha bir tatlı. ehehe.

    YanıtlaSil
  5. haha yahu ben de kendimi çok garip hissettim. niye benim mimlememi beklemiyosun ha oldu mu şimdi :)) ya beni de mimlemişlerde pek benlik diil uzattım yazmadım bak gördün mü sonra noldu :))

    reklam kokan mimler bunlar! :))

    YanıtlaSil
  6. Haklısın Kuulumsucan, çok yanlış yaptım cidden. Satır aralarında zaten içimdeki hüznü yakalayabilirsin, dikkatle okursan eğer. ehehe.

    Aynen yahu, reklam kokan mimler bunlaar.

    YanıtlaSil
  7. ha ha ha özel hayatını öğrendik.
    ben de piranacıyım ki.
    :)

    YanıtlaSil
  8. Aman tanrım, mim aracılığıyla basıldımm! ehehe.

    YanıtlaSil