16 Nisan 2012 Pazartesi

Mim Vol. 13

İlk olarak mim avcısı Şanslı Kedi, sonralık olarak bakanların bir tanesi düşişleribakanı en sonunda ise de dantelenmiş Biricit mimledi beni. " Ne kadar da şekersin, ay yerim seni! " mimi gibi bir şey. İyi okumalar efenim. Başlıyorum.

1- Mesleğin seni mutlu ediyor mu?
Ohuyom ben yaa. Hem de sayısal ohuyom ya. Ne kadar mutlu edebilirse o derece mutlu ediyor beni. Şeker mimin içeriğini lekeleyeceğim şimdi bu kelimeyi yazarak: Kimya'

2- Dilediğin meslek miydi?
ÖSSzedelerden olmama rağmen dilediğim bir meslek yok benim. Yıllarımı aynı mesleğin uyruğu altında çürütmek istemememden kaynaklanıyor sanırım bu durum. O yüzden dilediğim bir meslek miydi diye soruyorsan, değildi. Eşit Ağırlıkçı olaydım dilediğim meslek diyebilirdim. Fakat yok canımcanlar, diyemiyorum. I ıııh. Tutmuyor.


4- Yalnız mı ilişkide yaşamayı mı tercih ediyorsun?


Öncelikle soruyu hazırlayanın " anlatım bozukluğu " diye bir konudan bihaber olduğunu tahmin ediyorum. Zira; bu ne biçim bir cümle lan! Yalnız yaşamak, ilişkide yaşamak, çelişkide yaşamak. Hepsi bir dönem gerekli. Hepsi bir dönem gelir. Sonra gider. 


4- Tatsız durumlardan kaçınmak için yalan söyler misin, dürüst ol?
İstesem de beceremiyorum. Bir kızarma, efendime söyleyim ağzımda yamuk bir gülümseme. Ama zaten becerememek en iyisi, hiç sevmem yalanı, uğramasın bana da. Böyle iyi.


5- Yabancı bir dil konuşuyor musun?
İngilizcem var. Çeyrek gibi de Almancam. Almanca'dan biraz nefret ediyorum da. Iyh. Kaba bir dil zaten. Ne o öyle; der-die-das mantıksız tamamiyle ezber. Türkçe'yi de sayalım da 2,25 olsun.


6- Rüyandaki evde oturuyor musun? Taşınmak veya yurt dışına gitmek istiyor musun?
Baba evinde oturuyorum. Yani ilk sorunun cevabı negatif yönde. Yaş birazcık kemale erince hepisi olacak, yeni bir aşk, yeni bir iş, yeni bir ev, yeni bir ülke. Yenilikler benimle!


7- Mobilya değiştirmeyi sever misin?
Bayılırım. Kendi paramla yapsam, daha çok severim, eminim.


8- Çevreye, hayvan korumaya katkın var mı?
Yerlere çöp atılmasından hiç hazzetmem. Kardeşime, arkadaşlarıma ve yanımda olan herkesler bu özelliği empoze etmeye çalışırım. Pek bir Greenpeace etkinlikleri yapmam; fakat kendi çapımda ufaktan denerim bir şeyler. Tutarsa.


9- Televizyon ve filmleri sever misin?
Yemin ediyorum bu soruları hazırlayan Türkçe'den bihaber. Anlatım bozukluklarını geçtim. Neyse.
Severim tabiki. Televizyon izlemeyi de filmleri seyretmeyi de. Bayılırım. Film izlemek hele. Of. Zaman bulabilsem keşke.


10- Bırakmak istemediğin kötü huyların var mı?
Şimdi, develenmeye kötü huy diye bakılıyorsa bırakmak istemem! Oh, mis. Duman.
Çok hazır cevabımdır, onu da bırakmak istemem.
Öf, sinirlenince karşımdakinin ağzına burnuna sıçarım, onu da bırakmak istemem. Ama sonuçları kötü olabiliyor da, orası ayrı.
Biraz ukalalık var gibi ya da megalomanlık. Olsun, ben seviyorum kendimi. - Bencillik yok ama! -


11- Loto veya benzeri şans oyunları oynar mısın?
Oynarım. Bir ara arkadaşla ortak iddaa'da oynadım. Hiç tutmadı. Tiskindim o yüzdeen. Ama aile Loto-kolik. O yüzden ben de nasiplenirim, bir şey tutarsa. Hem ne demiş bir pop şarkıcımız " Ya tutarsa? "


Bence herkes şirin. Kimseyi ayırt etmiyorum. Bu mimi herkeslere yolluyorum. Ayrım yoh!




Esin İris'in sesi pek bir güzel ya.

6 yorum:

  1. öss zamanı insan anlatım bozukluklarına nasıl takıyor. birisiyle sohbet ederken, "dur anlatım bozukluğu var cümlende, düzelt, tekrar söyle bakim" dememek için zor tutuyor insan kendisini.

    YanıtlaSil
  2. canım harıka bı bolumde okuyosun kımya ne guzel ınsallah şoylee 20 yas genclestırecek ıksırlı kozmetık urunlerı yapıp bana gonderırsın:)
    duamı alırsın ve kılo yapmayan yemekler ıcat et canım benım:)
    sevgıler optum:)

    YanıtlaSil
  3. :) evet kimya öğrendik çok seviyosun.

    YanıtlaSil
  4. kedi: Yok, o abartılığa daha erişmedim ben. Bakalım, zaman gösterecek. ehehe.

    biricitconsungunlugu: Şaka dimi? İçinde Kimya olan bir şey ne denli güzel olabilir ki? Hem 20 yaş gençleşsen 10 yaşında oluyorsun, farkındasın dimi canımciaağm? Hani, kendini fazla yaşlandırma. Değilsin çünküm. Ve o icatları yapabileceğim bir dal olsa, direk Kimya okurum. Fakat, yok o kadar da mucit değilim. ehehe. Fizik ve Biyoloji'nin yanında takılsın o öyle.

    deeptone: Nasıl bir aşktır, ben de bilmiyorum. ehehe.

    YanıtlaSil
  5. kuulumsu adı yok bu mimde! OMG! :)))) :P

    kötü huylarını yerim ben senin, iyiymiş :)

    bi'de ben de yalan söyleme özürlüyüm yaa, kursu varsa gitmek istiyorum. valla bak :)

    YanıtlaSil
  6. Aslında sırf sana özel vereymişim iyiymiş. Tüh, nasıl kaçırdım been? ahaha.
    Teşekkürler efenimm.
    Yok ya biz beceremiyor olarak kalalım. Ama beceremezken de söyleyenleri anlayabilelim. Onun kursuna gidebiliriz baak. ehehe.

    YanıtlaSil