15 Mart 2012 Perşembe

Mim Vol. 8

Cherry, deeptone ve tabiki de Kuulumsu Kadın tarafından mime çevirilen S. Darko 'nun yazısının anketidir bu. Her yaş grubuna hitaben, rahatlıkla okunabilir.


Şimdi mimde Kuulumsu Kadın olduğundan dolayı hiç de yadırgamadan, o garip yokluk hissi olmadan yazıyorum. Ve adamındeepi, ekonomik hatun Cherry ve Düşler ülkesinin tavşan kostümlüsü Darko'ya selamlarımı gönderiyorum. Öhöm.


1. Kendini seviyor musun?

Saçmalamaa, sorman ayıp. Seviyorum tabikide. Sen tanısan sen de seversin, eminim bak. Zaten her insan bir parça sevmeli kendini. Bunu megalomanlığa yoranları da atmalı gökdelenlerin en üst katının ikinci penceresinden. Her anın pelesenkleşmiş kendine, ruhun mecbur bir yerde. Sevmeyenler de zaten intihara doğru yollanan aciz dimağlar.


2.Yapmaktan hoşlandığın şeyler nelerdir? 

Yağmurun altında dibine kadar ıslanmayı severim ya da gecenin karanlığında pıtısslayan kıvılcımları. Müzik dinlemeyi de severim elbet ya da dondurma yemenin vermiş olduğu o tadın doyumunu. Yürüyüş yapmayı da severim ben ya da paragraflar dolusu saçmalamayı. Birileriyle oturup bir yerde gevezeliğimi dökmeyi de severim ortaya ya da fotoğraf çekerken yakaladığım karelerin vermiş olduğu mutluluğu. Şarkı söylemeyi de severim ben; fakat bunu etrafımdakilerin sevdiğini pek sanmam. Sonra, kitap okumayı da severim ben ya da film izlemeyi falan. Çok sevgi dolu bir insanımdır, listenin ucunu kaçırmamak için sakin bir şekilde susuyorum şimdi. Bırakıyorum klavyeyi, problem yokk.


3. Hedeflerin nelerdir?

YGS/LYS safsatasının içinde olmama rağmen kendimi bir hedefe bağlamadım hala. Zaten yıllanmış bir vaziyette aynı işin buyruğu altına girmek pek bir sıkıcı gelir bana. Hedeften sayılırsa; kitap yazmak isterim bak. Uykusuzluk illetinden kurtulmak da aslında hedeflerim arasında yer alabilir. Önyargı depremi zaten nihaileşmiş artık içimde. Hedeften çok da ütopik bir şey; ama olsun. Bir de anatomik sensörlerim vardı benim. Muzip bir mucit olacağım belki de. - Anatomik Sensörler - Bir de metabolizma hızlandırıcı icat edebilirim. Kilo derdi olmadan obezitelere taş çıkarırcasına tıkınmaak! Yihi.
 
4. Kendini bir cümleyle anlatabilir misin?

Bir cümleye tıkıştırılacak gibi bir insan değildir kabıma sığmayan şahsım; ama " Bazen ciddi çoğu zaman ciddiyetten uzak şahıs. " iyidir iyi.


5. Nefret ettiğin şeyler nelerdir?

Nefret etmekten nefret ederim mesela. ehehe. Yemek yerken karşımda şapırdatan insan modelleri tam nefretlik olabilirler. Ama tabi anlık. Kapı kapalıyken açıp da kapamadan giden "kapısız kasabanın gecekondu" ahalisi. Nefret etmem ben ya. Nefret çok ciddi bir duygu benim nezdimde. Ama önyargılı insanlardan, dini kullanan yobazlardan ya da ateist olmayı kuğulluk sanan karakter yosmalarından edebilirim bak. - Ateistlere değil tabi bu lafım, yanlış olmasın. Ben her görüşe saygılıyım; ateist, müslüman, hristiyan fark etmez benim için yoksa. Ayrımlara sokmam insanları. Buradaki mevzu bahis farklı kulvarda. -


6. Favori şarkıların, filmlerin, kitapların nelerdir? 

Ruh halime göre değişken olgular. Bukalemunlar bir yerde.


7. İlham aldığın kişiler kimlerdir? 

Pek bir egoistçe gelecek belki; fakat ilham aldığım kimse yoktur benim. Düşüncesini sevdiğim yazarlar, örnek alınası sanatçılar, kişiliği tatlı tatlı insanlar var elbet; ama ben örnek almam kimseleri.


8. Death Note'u sen bulsaydın ne yapardın?

İlk önce tanıdık var mı falan diye şöyle bir bakınırdım. Varsa direk silerdim zaten. Sonrasında büyük kitleleri alaşağı edecek bir kişinin adını yazardım oraya. Ama bende saklı olsun o. Başka da bir şey yapmazdım, kafama göre silebilirdim de birilerini. Aslında yazmam ya kimseyi. İlahi adaletin fişeklenmesiyle geberip gitsin pezevenk, uğraşamam valla. Pis kanını alamam parmaklarıma.


Mimlediklerim:









Seyirci Koltuğu 'na da gitmedi değil elim; ama zora sokmayacağın Fatmacan seni. Meraklanma. ehehe.

17 yorum:

  1. tanidiklarinin adini death note'dan silmenin pek bir anlami olmazdi, olen zaten olmus olurdu.

    YanıtlaSil
  2. nefret etmekten nefret ediyorum, aklıma asabi şirin yoksa agresif şirin miydi, somurtkan da olabilir onu getirdi :) matematikte tersinin tersi kendisidir prensibi yoksa aksiyom muydu gereğince sen de nefret etmekten nefret ettiğine göre çok sevgi dolu bi insansın, her şeyi seviyorsun :D

    mim için de teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. :) Teşekkürler.

    "Yürüyüş yapmayı da severim ben ya da paragraflar dolusu saçmalamayı." okutuyosn ama :D

    "İlk önce tanıdık var mı falan diye şöyle bir bakınırdım." kahkaha patlattım D:

    "Nefret etmekten nefret ederim mesela. ehehe. " böyle bir cümleyi birinin yazacağı aklıma gelmişti.. O biri olmak nasıl bir duygu, ehh saçmalardan seçmeler :D

    "Bir cümleye tıkıştırılacak gibi bir insan değildir kabıma sığmayan şahsım" : fazlasıyla..

    YanıtlaSil
  4. Bu sefer ben mime cevap veremeyeceğim çünkü bunu sinemaya uyarlamam için çok kasmam lazım :D Gene de teşekkür ederim, listede olmak bile harika :))

    YanıtlaSil
  5. Barney Sikerson: Ama o anime şey değil miydi, öleceklerin listesi? Hani daha ölmemişlerin de öleceklerin gibi? Neyse, yanlış anlaşılmalar olabilir tabi. ehehe.


    men de boor: Ben bir şirin olsam - şirine diyelim hatta - sıfatlandırılamayan şirin-e olurdum herhalde. ehehe.
    Ne demek efenimm.

    S. Darko: Okutabiliyorsam ne mutlu bana ve bu saçmalama bombardımanı yapan masum klavyeme.
    Ben teşekkür ederim Darkocan.
    O kişi olduğumdan dolayı ilk önce madalyon falan bekliyorum, bunu belirtmek isterim. Oscarvari bir ödül de olabilir esasında.
    Teşekkürleer.

    Seyircikoltugu: Zaten elim gitti sadece; ama zorlamayım diye artık durdurdum kendimi. ehehe.

    YanıtlaSil
  6. haha evet evet hemen telafi ettim o mimlerdeki kuulumsu eksikliği hissini. bak yaptım oldu! :))

    tatlım ben de şarkı söylemeyi çok seviyorum ya, dinlesen sen de seversin ama söyliyim :))

    bazen ciddi çoğu zaman ciddiyetten uzak şahıs! sevgiler efenim! :)

    YanıtlaSil
  7. Yaptın da oldu vallah.
    Obaaa, sesi güzel bir hatun o zaman bu Kuulumsu. Patlatırsın bir Şebnemler bir Ferahlar o zamman. ehehe.
    Öpüyorum efenimm ben de.

    YanıtlaSil
  8. beyzacaniko senin burcun ne ajaba? =)

    YanıtlaSil
  9. Boğa burcuyumdur ben, neden sordun ajabaa?

    YanıtlaSil
  10. Şu nefret ettiklerine harfiyen katılıyorum..Çok haklısın.

    Ayrıca yemek yerken geyirenleri ne yapalım?
    ıyk..

    Sorular diğer mimlere az çok benziyor..Ee cevaplayanda aynı olunca evet Beyza'nın bu özelliği vardı diyor insan..Ya da yeni öğrendiklerimiz oluyor..Güzel oluyor.

    Mim için teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. Aaa evet, yemek yerken geyirenleri unutmuşuum.
    Aynen sorular andırıyor diğer mimleri, şöyle bir bakınca aynı cevabı geçirsem bile sırıtmazmış diye düşünmüştüm hatta. ehehe.
    Rica ederimm.

    YanıtlaSil
  12. Bu mimlerin sonu yok anlaşılan neyse ki bana uğramamış bu sefer :) şaka bir yana Ütopik Harem ne kadar tıklandı şaşırdım vallahi! kaç gün uğraştığım yazılardan bile çok ilgi çekti ahah :D

    YanıtlaSil
  13. Her şeyin bir sonu vardır, bu da biter elbet. ehehe.
    Yaaa bak, benim mimlediklerime güven. Bir şeyi biliyorum da mimliyorum. ehehe.

    YanıtlaSil
  14. evet bence burda çok sen var.
    busun bence de.
    tüm maddeler senin çeşitli özelliklerini yansıtıyor.
    :)

    YanıtlaSil
  15. Olabilir, çeşit çeşit parçalarım belki. ehehe.

    YanıtlaSil